Home » Programma

Programma

Een fantastisch avontuurlijk weekend!

VVW-Kempen en Costa-Kempen organiseren na het geweldige succes vorig jaar voor de vierde maal Waterdays in de jachthaven van Massenhoven, aan de Robert Orlentstraat naast bar-resto ‘t Boothuys. De hoofdbedoeling is om een laagdrempelige introductie tot de watersport te creëren voor het grote publiek.

Waterdays Classic is een verderzetting van de Waterdays reeks opgestart in 2015 als officiële opening van het vaarseizoen.

We hebben verschillende standjes die U van alles kunnen aanbieden van eten, drinken tot en met de jachthaven vanop hoogte bekijken en er zelfs over vliegen met de deathride vanuit de toren…

Er zijn infostands voorzien van Bootonderhoud en accessoires, auto- motobanden alsook hoe U uw juweeltjes ten beste esthetisch kan onderhouden en polishen.

U kan meevaren met een boot of jetski.
U kan meerijden met een echte moto of U kan met Uw eigen moto of auto komen en indien U wenst is er een kleine toeristische ronde op routeblad of GPS voorzien.
Er is voor de gelegenheid voorzien in een oldtimerparking (tot ze vol is)

Getrouw is er ook een duikclub aanwezig die demonstraties geven in en uit het water.

Zaterdag in de namiddag is er 2 keer een life orkest met muziek uit de jaren 60 die onze middag opwarmen en ’s avonds DJ StijnVM van de volmolen die onze avond komt opvrolijken.

U kan ook gewoon komen genieten van dit stukje Costa in de Kempen.

Datum evenement: 25-26 mei 2019
Waar: Costa Kempen (yachthaven Massenhoven), Robert Orlentstraat 1 2240 Massenhoven
Zaterdag van 12.00u – 22.00u ..
Zondag van 12.00u – 18.00u….

Met dank aan: